Viande et Nature

FERME DU ROSAY SA AU ROSAY 77 4650 CHAINEUX | +32(0)87 68 02 10 | INFO@VIANDE-ET-NATURE.BE

Lokale producten
bij u op tafel

100% ethisch
verantwoorde productie

Kwaliteitsvlees

Nos valeurs

viande & nature

Lokaal, eerlijk
en duurzaam

Wij passen de landbouw van morgen nu al toe.

Onze filosofie is erop gericht producenten en consumenten samen te brengen rond diensten en producten van steeds hogere kwaliteit, waarvan de traceerbaarheid en de ethiek op een duidelijke en transparante manier worden gewaarborgd.

viande & nature

Gezonde landbouw

Onze dieren worden op een gezonde en milieuvriendelijke manier gehouden en door hun voeding, die grotendeels is samengesteld uit lokale grondstoffen en producten, leveren deze kwaliteitsvol streekvlees.

viande & nature

Lokale veeteelt

Bij “Viande & Nature” geven we de voorkeur aan lokale veehouders. We hebben gekozen voor een meer verantwoorde en respectvolle productie, zowel met het oog op het milieu als voor de veetelers!

viande & nature

100% ethisch
verantwoorde productie

“Viande & Nature” zet zich in voor een ethisch verantwoorde productie en economie! De fokkers en vetweiders krijgen een eerlijke prijs en de consument krijgt een product van topkwaliteit.

Gezonde landbouw met
respect voor de producent

“Viande & Nature” streeft ernaar streekvlees van hoge kwaliteit te produceren met respect voor het dier en de producent. Deze respectvolle benadering is in belangrijke mate gericht op het voer van de dieren. Het vee wordt namelijk hoofdzakelijk gevoerd met voer dat afkomstig is van regionale kwekers en met lokale grondstoffen. We willen bijdragen aan een gezonde en duurzame landbouw door het gebruik van natuurlijk veevoer en door de boeren een eerlijke prijs te betalen.

Lokale veeteelt
met aandacht voor dierenwelzijn

De eetgewoonten van de Belgische consument zijn grondig veranderd. De consument is zich ervan bewust geworden dat beter, gezond en lokaal eten de prioriteit van vandaag en morgen moet zijn. De consument wil niet alleen gezonder eten, maar heeft ook steeds meer aandacht voor het welzijn van de dieren die worden gehouden voor hun vlees.

Bij “Viande & Nature” hechten we groot belang aan het respect voor onze dieren en hun welzijn. Onze filosofie is erop gericht producenten en consumenten samen te brengen rond kwaliteitsvolle diensten en producten. In deze optiek concentreren we onze verkoop in een straal van maximaal 30 km, via ambachtelijke slagers en supermarkten.

100% ethische
uitvoering
en traceerbaarheid

Het uiteindelijke doel van “Viande & Nature” is een ecologische en milieuvriendelijke landbouw, de productie van gezond kwaliteitsvlees en het bieden van een eerlijke prijs aan producenten en vetweiders. We garanderen de traceerbaarheid van levensmiddelen en hun verwerking in alle fasen van de productie en de distributie, teneinde de kwaliteit van de producten te garanderen en de consument beter te informeren. Zo kan het vlees op elk moment worden getraceerd tot aan het gecertificeerde karkas.

“Viande & Nature” zet zich dagelijks in voor een 100% ethische productie en economie. We hebben gekozen voor een meer verantwoorde en respectvolle productie, zowel voor het milieu als voor de telers en de consumenten, maar ook voor de dieren!

Een eindproduct
van superieure kwaliteit

Kwaliteitsvlees van dieren die met passie en vakmanschap worden gehouden, dat is wat onze veetelers en onze volledige keten kenmerkt.

“Viande et Nature” is sinds 1994 actief en probeert consumenten die “vlees uit de regio” willen en lokale producenten dichter bij elkaar te brengen, tot grote tevredenheid van beide partijen.

We willen niet alleen meer ‘verantwoord’ vlees produceren, zowel op economisch als ecologisch niveau, maar ook mals en smakelijk vlees dat een genoegen is voor de smaakpapillen en beantwoord aan de behoeften van de consument.

Gezonde landbouw
met respect
voor de producent.

Kwaliteitsproducten, gezond en smakelijk vlees – Dankzij een langzaam groeiproces en gezonde voeding rijk aan omega-vetzuren, produceren onze dieren vlees dat lekker smaakt. De malsheid van ons vlees is gegarandeerd dankzij onze kennis van zaken. We hebben niet gewacht tot duurzaamheid een marketinginstrument werd alvorens het dagelijks in praktijk te brengen.

Viande & Nature
zoekt het dichtbij!

Onze veetelers en vetweiders zijn hoofdzakelijk in Wallonië gevestigd.
We willen consumenten en producenten samenbrengen door in een straal van maximaal 30 km,
via ambachtelijke slagers en supermarkten, een product van hoge kwaliteit aan te bieden.

Jean Gotta

Carrefour Hypermarket Eupen

Rue de Herbesthal, 203, 4700 Eupen

Ferme du Rosay

Ad Delhaize Welkenraedt

Rue Gérard Delvoye, 4840 Welkenraedt

Ferme du Rosay

Ad Delhaize Dolhain

Avenue Reine Astrid 3, 4831 Bilstain

Ferme Momalle

Intermarché Awans

Rue de Bruxelles 10, Bte 24, 4340 Awans

Ferme du Rosay

Carrefour Market Barchon

Rue des Champs de Tignée 8, 4671 Blégny

Ferme du Rosay

Carrefour Market Soumagne

Avenue de la Résistance 355, 4630 Soumagne

Ferme du Rosay

Carrefour Market La Calamine

34, Place de l’Eglise, 4720 Kelmis

Ferme du Rosay et de Momalle

Carrefour Market Oupeye

Rue d’Erquy, 1, 4680 Oupeye

Ferme du Rosay et de Momalle

Carrefour Market Visé

Rue des arbaletes 26, 4600 VISE

Ferme Momalle, Jeuk et Tombal

Carrefour Market Oreye

Grand Route, 118, OREYE, 4360

Jean Gotta

Au Rosay 77, 4650 Herve

Ferme du Rosay

Au Rosay 77, 4650 Herve

Carrefour Wellin

Rue de la Station 32, 6920 Wellin

Ferme du Rosay

Intermarché Warsage

Rue Joseph Muller 4608 Warsage

go top